Hodnocení Blogu od Ell + Diplom od Phoebe:P

1. července 2011 v 8:19 | K. |  Considerations.
Tak nejprve hodnocení..
Od Ell.
Hodnocení:
1.První dojem (8)
2.Záhlaví (7)
3.Stránka (8)
4.Menu (9)
5.Články (7)
6.Přezdívka (4)
7.Přehlednost (9)
8.Celkový dojem (7)
9.Body (59)
10.Známka (2)
Komentář: Tento blog se mi líbí, ale přezdívka ne, není vůbec osobitá.
a diplom od Phoebe.
Oboum moc děkuju:o)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Míša Míša | Web | 1. července 2011 v 8:22 | Reagovat

Ahoj :) chtěla bych tě pozvat na můj blog, kde nabízím výrobky z fima :) Jedná se o:
→řetízky
→přívěsky
→naušnice
→klíčenky
a další :) tak se přijď podívat :) a budu ráda, když zanecháš komentář a nebo třeba si i něco objednáš :)
www.vyrobkyzfima.blog.cz

2 xxx xxx | Web | 1. července 2011 v 8:25 | Reagovat

to s tou prezdivkou je hloupost me se libi :)

3 Tomáš Jurásek Tomáš Jurásek | Web | 1. července 2011 v 8:28 | Reagovat

Ahoj, vytvořil jsem si webovou stránku o fotografování, pokud tě focení zajímá , navštiv prosím můj blog. Děkuji

4 Ell Ell | Web | 1. července 2011 v 8:31 | Reagovat

hm fajn.laskavě si nemáš psát o hodnocení, když pak máš narážky. Blogy hodnotí spousta blogerů. A písmenko s tečkou vlastně žádná přezdívka není.

5 Ell Ell | Web | 1. července 2011 v 8:36 | Reagovat

hele,blogeři hodnotí blogy podle sebe. podle toho ce se líbí JIM. a mě to proste přijde takhle, tak si hodnocení objednej jinde,treba budes mit stesti,a bude se ti libit.a uz mi nepis

6 xxx xxx | Web | 1. července 2011 v 8:37 | Reagovat

to ja si je donesla domu a byla sem taky malem prizabita ale kdyz mamka videla jak sou rozkosni neodolala a hned na ne zvatlala :D sou fakt desne chytri a mazlivy :)

7 xxx xxx | Web | 1. července 2011 v 8:47 | Reagovat

no vidis :D tak treba si rekni ze chces potkanka za vysvecko :)) podle me sou lepsi nez krecci mysky piskomilove a tak, protoze se dokazou mazlit a byt s tebou cele hodiny, muzes s nimi cestovat jen tak v rukavu :) ja kdyz mela ty ostatni zviratka tak sice byly ochocene ale tohle nikdy nedokazaly :)

8 Passion Passion | Web | 1. července 2011 v 8:56 | Reagovat

Podľa mňa by sa prezývkahodnotiť nemala. Je to od úroveň. Každý si vybral prezývku podľa toho, aký je, aký má z nej pocit, čo všetko s ňou má spojené. Každá je jedinečná. :)

9 Mischell & Terriés Mischell & Terriés | Web | 1. července 2011 v 11:06 | Reagovat

krásný diplom :)

10 Lea Jennifer Lea Jennifer | Web | 1. července 2011 v 12:33 | Reagovat

Dobře pošlu! :D
Adresa? :D

11 Lea Jennifer Lea Jennifer | Web | 1. července 2011 v 15:50 | Reagovat

Zalepeno, orazítkováno, posláno! :D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama